Stichting Turkish Delight

Even kennis maken

Stichting Turkish Delight is in 2006 opgericht door mevrouw Gülay Kösen als antwoord op het vraagstuk van de maatschappelijke en sociaal economische participatie van allochtone vrouwen.

De doelstelling van de stichting is: "de integratie van de Oosterse keuken in de Nederlandse samenleving, met name van de Turks-Ottomaanse keuken. Tevens willen wij bruggen slaan tussen tussen culturen en hebben gemerkt dat eten mensen verbindt". Op basis van deze filosofie laat Turkish Delight zowel allochtone vrouwen participeren in de samenleving en zet dit tevens om in ondersteuning aan andere zwakkere bevolkingsgroepen.

Met het enthousiasme van zowel ons team als van onze klanten, maken we van iedere catering weer een culinaire belevenis. Met regelmaat wordt waardering uitgesproken over de inzet van onze vrijwilligers, professionaliteit en gastvrijheid en de kwaliteit van de gerechten. Turkish Delight werkt met vrijwilligers en als leerwerkbedrijf voor stagiaires.

Eten als culturele kennismaking

TURKS-OTTOMAANSE KEUKEN

Onze klanten en hun gasten maken kennis met typische Turks-Ottomaanse gerechten. Het is een alternatief voor het bestaande aanbod van cateringbedrijven. Tevens biedt het een gelegenheid om verschillende culturen met elkaar kennis te laten maken.

VOOR IEDER WAT WILS

Door de grote variëteit binnen de Turks-Ottomaanse keuken is ons aanbod prima aan te passen of te combineren met vegetarische, veganistische, glutenvrije en suikervrije gerechten.

Gastvrijheid en professionaliteit gaan hand in hand

Ervaar de gastvrijheid van ons team, die wij als vanzelfsprekend vinden en maak kennis met typisch Turks-Ottomaanse gerechten. Wij werken met verse groentes van het seizoen en "vergeten groenten" zoals snijbiet en aardpeer.

Zowel voor als achter de schermen wordt er gewerkt om in de mooiste gerechten te voorzien. Daarbij staat kwaliteit en dus ook hygiëne centraal. Wij werken en leveren vanuit een professionele keuken die voldoet aan de HACCP eisen.